Rüyada çiyan görmek öldürmek

Rüyada Çıyan Görmek ve Öldürmek

Üzerinize Afiyet Rüyamda aynı bu yandaki gibi iğrenç bir
çıyan gördüm. paçamdan yukarı çıktı. elimle pantolonuma bastırıp ezdim. felaket korktum. hemen rüyada kırkayak olarak bilinen çıyan görmenin tabirine baktım ve şimdi de kendi bloguma ekliyorum. Allahtan Rüyada çıyan görmenin anlamı kötü değilmiş.



rüyada+çıyan+görmek Rüyada Çiyan Görmek Öldürmek

Rüyada Çıyan Görmek,
Rüyada kırkayak görmek,
Rüyada 40ayak görmek,
Rüya tabirleri çıyan,
Rüya tabirleri kırkayak
Rüyada Çıyan öldürmek,
Rüyada Kırkayak Öldürmek,
ezmek,
rüyada çıyan sokması,

Rüyada çıyan görmek, entrika peşinde olan, laf getirip götüren ve ortalığı karıştırmayı huy edinmiş bir kişinin varlığı ile tabir edilir. Bu kişi, insanlar arasında çıkan tatsızlıklardan keyif alan ve oturup onların didişmelerini izlemeye bayılan, art niyetli, kötü, yalancı ve arsız kişi olarak tasvir edilir. Rüyada çıyan görmek, insanların arasını bozmak için elinden geleni yaptıktan sonra, hiçbir şey olmamış gibi kenara çekilen bir kişi olduğu anlamına gelir.

Rüyada çıyan , rüyayı gören kişinin çevresindeki kem gözlü, art niyetli ve kötü düşünceleri olan bir insanın varlığına işaret eder. Bu insanın rüya sahibine arkasından kötü konuşmak, onu karalamak ve adını lekelemek için sözler söyleyeceği, ama ona karşı olan kinini ve nefretini hiçbir zaman onun yüzüne haykıramayacağı şeklinde tabir edilir ve bu kimsenin dedikodu yapmak suretiyle rüyayı gören kişinin canını sıkacağı anlamına gelir.

Rüyada Çıyan Öldürmek

Rüyasında çıyan öldürdüğünü gören kişi, gördüğünde tüylerini diken diken eden, kafasından kendisine karşı kötülük yapma fikri geçen ve kin duyduğu bir kişiden kurtulup, huzura kavuşacak ve mutlu olacak demektir.

Rüyayı gören kişinin sürekli olarak keyfinin kaçmasına ve moralinin bozulmasına neden olan, motivasyonunu düşüren, onu kasıtlı olarak karamsarlığa, mutsuzluğa ve başarısızlığa iten kişiden kurtulacağına işaret ederken aynı zamanda da düşmanları ve rakipleri yenilgiye uğratmak ile yorumlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada çiyan görmek öldürmek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.