Rüyada Elma çekirdeği görmek ne demek

Rüyada Elma Çekirdeği Görmek ne demek

rüyada+elma+çekirdeği+görmek

Rüyamda elma çekirdekleri gördüm çok şaşırdım. ne alakâ insan elma çekirdeğini rüyasında niye görür ki? rüyada elma çekirdeği görmenin anlamı tabiri manası nedir diye bi bakayım dedim gerçekten de Rüyada elma çekirdeği gören pek çok insan varmış. ve Rüyada Elma çekirdeği görmenin islami tabiri diye rüyanda nokta com diye bir site özel olarak paylaşmış. işte o tabir;



Rüyada elma çekirdeği görmek, dingin bir hayat sürdüreceğine, bol berekete, becerikli bir kişiye, eli açık tanıdığa, mutlu olmaya, güzel gelire, ikili ilişkilerde tatmine, sevince ermeye, ulaşılan güç sahibi olmaya, duygusal hayatın yolunda olduğuna, alın teriyle kazanılan paraya işarettir. Aynı zamanda çözümü zor bir sorunla yüzleşileceğine, ticaret alanında zarara, can sıkıcı vaziyete düşmeye, sorumluluktan ötürü mağdur olmaya, değer yitirmeye işaret eder. Geniş bir çerçeveden bakan ulemalar şöyle derler ki: Bu rüya zorlukla birlikte düşlediği itibara, zorlanarak gözlediği daha sağlıklı bir hayata, zorluklarla mücadele ederek elde ettiği toplu kazanca, zorlukların ardından umduğu mülke işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Elma çekirdeği görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.