Rüyada Tırnaklarını uzun görmek

Rüyada Tırnaklarını Uzun görmek

Rüyada Tırnaklarını çok uzun görmek, tırnaklarının uzadığını görmek,tırnağının uzadığını görmek, kendini uzun tırnaklı görmek, uzun tırnak görmek, uzun tırnak kesmek


Rüyada Tırnaklarının uzun olduğunu görmek veya Rüyada uzun tırnak görmek ne demektir bu konuda kalın harflerle yazıyor rüyada tırnak Kişinin güç ve kuvvetine, düşmana galip gelmeye;

rüyada+tırnaklarını+uzun+görmek+nedir
Uzun tırnak mesleği gereği olursa rızka, diğerleri için ayıp ve kusura, sünneti terk etmeye, Tırnak kesmek sünnete uymaya yahut borç vermeye, Uzun ve güzel tırnak mala, elbiseye, ziyada güç ve kuvvete, Tırnağın yok olması güç ve iktidardan düşmeye delalet eder. Rüyada tırnak kesmek veya dişlerini tırnağıyla koparmak kötü bir alamettir. Rüyada tırnak kesmek kötü bir olaya işarettir. Güzel tırnaklar başarı kazanacağınız işlere gireceğinizi bildirir. Bakımsız tırnaklar, dert ve hastalığa yorumlanır. Güzel tırnaklar başarının işaretidir. Bakımsız tırnaklar, sıkıntı ve hastalık anlamına gelir. tırnak Kişinin kendi çalışması sonucu sahip olduğu değerli şeyler veya paradır. rüyada Rüyada tırnak görmek alacak veya borçla yorumlanır.
Tırnağının uzadığını görenin borcu artar. Tırnağını kesmek ise borcunun kolaylıkla ödeneceğine işarettir. Tırnaklarını kestiğini gören keder ve sıkıntıdan kurtulur. Abdulgani Nablusi ye göre, rüyada tırnak görmek zaferdir.
tırnağın uzunluğu sanat ve mesleği itibarıyla ona muhtaç olan adamlar için rızıkta genişliğe delalet eder. Bunun aksi olarak tırnağı kesilmiş görmek, bu gibi kimseler için dar bir geçime işarettir. Tırnak bir erkeğin kuvvet ve kudreti olarak da tabir edilir. Ibni Sirin e göre, tırnak görmek insanin süsünü, kahramanlığını, kuvvetini gösterir. Rüyasında bir tırnağının olmadigini görmek, malinin elinden çıkmasın ve kudret ve kuvvetinin azaldigina delalet eder. Tırnağını kopmuş veya kırılmış görmek de böyle tabir edilir.
Gereğinden fazla tırnağını uzamış görmek, dininde fesada delildir. Parmaklarında tırnak olmadığını gören iflas eder. Fakirleşerek kan azalır. Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek ölümle yorumlanır. Tırnaklarının sari renkte olduğunu gören ölür. Bir başka rivayete göre de:
Rüyada görülen davar tırnağı, ilme ve ilmin eserine tabi olmaya, rızka ve zenginliğe işarettir. Davar tirnagi bir yerden kendisi için zaruret olan diger bir yere göç etmeye işarettir. Davar tırnağı sapiklikta bulunan kimse için hidayettir. Hayvanları görmeksizin evler arasında davar tırnaklarını görmek ve seslerini isitmek, yagmur ve sellerin meydana çikmasina isarettir. Rüyada tirnak görmek, düsmana zafer bulmaya isarettir. Bazen de tirnagin uzunlugu, rizkin bol olmasina isarettir. Tıranağa ihtiyacı olan kimsenin tırnağını kesilmiş görmesi, yukarıdaki tabirin aksinedir. Bazen de tırnak uzunluğu, Sünneti terketmeye işarettir. Tirnak kisinin kuvvet ve kudretidir. Bu sebepten bir kimse timaginin kirilacak kadar uzadığını görse, kuvvet ve malinin artmasi, düşmanina karşı kullanacağı silahı ve kendisini ondan koruyacak aleti olur. Rüyada timaginin olmadigini gören kimsenin, kuvveti gider. Tırnağını normal bir şekilde kestiğini gören kimse, Peygamberin Sünnetine uyar. Tırnağın haddinden fazla uzunluğu, ayıp ve kusurdur.

Rüyada, tırnağının düşmanınınkinden daha uzun olduğunu gören kimse, düşmanına zafer bulur ve hasmına galip gelir.

Tırnaklarının düştüğünü gören kimse, malından zarar eder ve maksadını icra etmekten aciz kalır.

Rüyada tırnak kesmek, Sünnete uymaktır, veya borç para vermek suretiyle malinin kendisinden çıkmasıdır. Tırnağı boyalı ve kınalı ise borç verdiği şey altındır. Tırnakların beyazlığı, hafıza ve anlayışa işarettir. Tırnakların normal olarak görülmesi, din ve dünyaca iyiliktir. Rüyada tırnaklarıyla uğraşmak, dünya malim toplarken hile yapmasına işarettir.

Tırnakların uzunluğu ile beraber güzelliği, mala, elbiselere, düşmana karşı koymak için silaha, hasmına karşı müdafaa yapabilmek için delil ve cevap hazırlamaya yahut düşmanın şerrinden kendisini korumak için düşmana mal hazırlamaya işarettir. Rüyada tırnaklarını kestiğini gören kimse, sadaka i fitresini verir,

Tırnaklarının eksik veya derisinden çıkarılmış yahut kırılmış olduğunu gören kimsenin, servetinin gitmesine ve dünyaca kudret ve kuvvetinin zayıflamasına işarettir.

Rüyada tırnağının yırtıcı kuş tırnağı gibi olduğunu gören kimse harpte ise, düşmanına galip gelir.

Tırnaklarıyla uğraştığını gören kimse, dünya islerinde hile yapar ve dünyayı kendi tarafına çeker.

Rüyada tırnağının yok olduğunu görse, iflas eder. Kuvvet ve kudreti azalır.

Güzel tırnaklar başarının işaretidir. Bakımsız tırnaklar, sıkıntı ve hastalık anlamına gelir. Ayrıca ailenizde bazı gençlerin sorun yaratacağı anlamındadır.



Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Tırnaklarını uzun görmek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.