Rüyada Kendini evli görmek

Rüyada Kendini evli görmek ne demektir?


Bekar Kızın Rüyada kendini evli görmesi veya bekar erkeğin rüyasında kendini evli görmesi evli olduğunu görmesi evlenmek görmek ne anlama gelir ile ilgili aşağıdaki Rüya
tabiri diyadinnet rüya tabiridir. fakat diyadinnet rüya ihya gibi siteler bizi copy paste site olarak düşünmesin içeriklerinde ı harfi yerine i harfi i harfi yerine ı harfi basmışlar ğ yerine g ve ş harfi yerine s harfi kullanmışlar hepsini değiştirdik ve en güzel görseli bulup ekledik.Bazı yerleri boldladık.




RÜYADA KENDİNİ EVLİ GÖRMEK NE DEMEKTİR

Rüyada Kendini evli görmek Allah (c.c.) tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete; borçlanmaya; üzüntü ve kedere; Rüyasında Tanıdık bir kadınla evlenmek, o kadının kocasından menfaat elde etmeye, rüyada Tanımadığı bir kadınla evlenmek ev değiştirmeye, maksadının hasıl olmasına ya da vefat etmeye,


Rüyada Ölmüş biriyle evlenmek, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, Hasta birinin evlendiğini görmesi vefat etmesine, Kendine nikah düşmeyen biriyle evlenmek Aile fertlerinin başına geçmeye, Rüyada Dört kadınla evlenmek Peygamberimizin (s.a.v.) kabrini ziyaret etmeye delalet eder.


RÜYADA ESKİ EŞLE EVLENME TABİRİ için tıklayın

Rüyasında evlenen zengin olur. Birisi rüyayı göreni öpse muradına ereceğine, bir kadınla buluşması büyük bir zattan faydalanacağına, bir kızla buluşması ise; muradına ereceğini haber verir.
Rüyada evlenen zengin olur diye yorumlanır.


Rüyada genç bir kimse ile evlendiğini görmek, (kız veya erkek) çok yakında zengin olup bolluk ve refaha kavusacağına işarettir. Rüyada söz kesmek, büyük bir kimseden menfaat göreceğine delildir. Bir gençle buluşup evlenme için karar aldığını gören muradına nail olur. Evli olmayan bir kadına gizlice bir söz söylediğini görmek, o kadınla evlenmek istediğine, evli bir kadinla evlenmek istedigini ve onu istettigini görmek, dünyada beklediklerini elde edemeyeceğine, bir kadınla evlenmek isteyip de onun da buna razı olduğunu görmek, muradına ereceğine işarettir. Orta yaşlı bir kadınla evlenmek istediğini görmek, pek büyük zenginliğe delalet eder. Kirmanî ye göre; karısından gayri bir kadınla evlendiğini görmek o kadının güzelliği derecesinde zenginlik ve menfaate, bilmedigi görmediği ve adını bile işitmediği bir kadınla evlendiğini görmek ya kendisinin veya evinde birinin öleceğine, kendisini güveyi olmus görüp esini görmediğini görmek, ölüme işarettir. Bir ihtiyar kadınla (yaşlı kadınla) veya kendi kız kardeşi ile evlendiğini görmek pek büyük hayra, ölmüş bir kadınla evlendiğini görmek ve onunla zifafa girdiğini görmek işlerinin karışmasına, hayatının bozulmasına delildir. Evlendiği erkek veya kadının baska bir dinden olduğunu görmek günah sayılacak bir işi yapacağına, rüyasında bir fahişe ile evlendiğini görmek, ahlaksız ve huysuz bir kadınla evleneceğine, Evli Bir Kadının rüyasında başka biriyle evlendiğini görmesi çocuğu olması ile yorumlanir.



rüyada+kendini+evli+görmek

Bir baska rivayete görede:

Rüyada evlenmek görmek, Allah ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma işarettir. Bazen de evlenmek, esarete, borca, üzüntü ve kedere, tazminat vermeye veya yüksek bir mevkiye geçmek için çalismaya isarettir. Eger rüyada tanidigi bir hanimla evlense, o sahsin onunla geçimini sagliyacaği sey hakkinda çalisir. Eger tanimadigi bir kadinla evlense ecelinin yakiastigina ve bir evden diger bir eve tasinacagina isarettir. Rüyada evlenmek, sahitler huzurunda olursa Allahu Teala ya salih bir Amel yapacagina dair söz vermeye isarettir. Eger nikah, adetlere uygun olarak çarsida yapilirsa makarna ve kadrini yücelecek bir söhrete erismeye isarettir. Evlenmek sanatla da tabir edilir. Bundan dolayi bir kadinla evlendigini ve o kadinin öldügünü gören kimse, bir sanatla mesgul olur. Ve bunu yaparken de zahmet, üzüntü ve keder düser. Bir kimse rüyada dört kadinla evlense, Peygamberimizin kabirini ziyaret eder. Yahudi bir kadinla evlendigini gören kimse, bir sanat için çalisir ve günah islemeye cüret eder. Hiristiyan bir kadinla evlendigini gören kimse, fitneyi gerektiren bir sanata çalisir. Eger evlendiği kadın ateşperest ise, o kadın dinle ilgisi olmayan bir sanata işarettir. Rüyada zina eden bir kadınla evlendiğini gören kimsenin, zina yaptığına isarettir. Rüyada kendisine musallat olan ve kalb kiran bir kadinla evlendigini gören kimse, agir bir yük altina girer. Rüyada bir adam bir kadinla evlendigim ve o kadini kendi evine götürdügünü görse, o adam o kadinin kocasindan mal elde eder.


Eger kadinla evlendigini ve kendisinin de kadinin evine gittigini görse, kadinin evvelki kocasi onunla rüyada evlenen adamdan mal ve hayra erisir. Rüyada ölmüs bir kadinla evlendigini gören kimse, ümidini kestigi bir maksadina kavusur. Hasta olan bir adam rüyada evlense ve evlendigi kadini görmese ve ismi de söylenmese o adam ölür. Rüyada annesini bir adamla evlendirdigini gören kimse mülkünü satar. Hamile olan kadin rüyada evlendigini görse bir kiz çocugu dogurur. Gelin gibi halka gösterilirse, bir çocuk dünyaya getirir. Erkek çocugu olan kadin rüyada evlendigini görse, çocugunu evlendirir. Kocasi olmayan veya evli bir kadin rüyada evlense hayra erisir. Bir kadin rüyada ölü olan bir sahisla evlendigim görse, o kadin fakiriesir ve etrafindakiler dagilir. Rüyada ölü olan bir kadinla evlendigini ve onun yanina girdigini gören kimse, kaçırdığını ve ümidini kesmis oldugu bir isine kavuşur, isi de o kadının güzelligi nisbetinde olur. Rüyada bir kadinla evlendigim ve kendisinin de bir veya birkaç hanimi oldugunu gören kimse evlendigi kadini görse veya tamsa, o kadinin güzellik ve endami nisbetinde hayir, servet ve devlete erisir. Eger kadini tanimayip ve ismi de kendisine söylenmediyse, o kadin da kendisi için hazirlaniyorsa, o adamin veya eli altinda bulunan birisin ölecegine isarettir. Tanimadigi yasli bir adamin kiziyla evlendigim gören kimse, çok hayra kavusur. Bir kadin tanimadigi yasli bir adamla evlendigini görse, o kadin yine çok hayra erisir. Eger hasta ise iyilesir. Rüyada kendisine haram olan ve ölmüs bir kadinla evlendigim gören kimse, akrabalarim ziyaret eder. Eger o kadin sag ise, o sahis akrabalarim ziyaret etmez. Rüyada kendisine haram olan bir kadinla evlendigini gören kimse, ailesinin önderi olur.


6 yorum:

  1. TÜM RÜYA TABİRİNİZLE ESKİ EŞLE EVLENMEYE DAİR BİR YORUM YOK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada daha önce boşandığı eşiyle yeniden bir araya geldiğini (evlen­diğini) görmek, önceki iş ve mesleğine veya daha önce yaşadığı yere dönmeye, eski fikirlerini savunmaya devam etmeye veya hastanın iyileş­mesine işarettir.

      http://ruyada-gormek-ne-demek.blogspot.com.tr/2014/01/ruyadakendinievlenirkengormek-ruyadaevlendiginigormek.html

      sayfasından alıntıdır.

      Sil
  2. merhaba ben rüyamda bir yerdeydim.sonra bişey oluyo ve evlendiğimi söylüyorlar nikah bitmişti ayaktaydım.hadızamı kaybetmiştim anlaşılan.Kadının ilk başta yüzünü göremedim sonra gördüm.Tanımadığım biriydi.Ama çok güzel birisiydi.Sizce bu rüyanın anlamı nedir

    YanıtlaSil
  3. Merhaba rüyada annemin yanındaydım ilk.sonra nolduysa kendimi evlenmiş olarak buldum.Gelini il başta göremedim.Gelinlik vardı üstünde.Ben bana noluyor filan dediğimde evlendin dediler.Sonra karımın yüzüne baktım ve çok güzel biriydi uzun siyah saçları vardı.Hayatımda hiç görmediğim biriydi.Sonra eve gittik ama eve gittiğimizde kiracı bize yanlış evi vermişti bizde yanlış evde yattık.

    YanıtlaSil
  4. Nihlam binen:ruyamda busekilde ruya gurdum.yas25 bekarım rüyamda bir küçükkız yanima geldi 6aylıktı bana gülüyordu bendedim buçocuk kimin çocuğu annem dedi senin çoçuğun, bendedim anne bekarım, annemdedi yok evlisin,eşimi gurdüm ama yüzünü gürmedim bana çaydoldurdu düktü niye düküyondedim tazeolsun dedin...rüyamı ayni buşekilde gürdüm....

    YanıtlaSil
  5. Rüyamda cok güzel isiltili bir gelinlik giyiyordum nikahimiz evimde oluyordu ama evlendigim kisi hic tanimadigim biriydi. Düğünumuz kalabalik ve sakindi ama calgi yada davul sesleri felan yoktu. Hersry cok güzeldi huzurluydum. Daha sonra evlendigim kisinin ailesiyle ayni evde ayni masada oturup yemekler yiyorduk sohbet ler ediyorduk. Mutfakta hizmetcilerde vardi. Evlendiğim kisi bana karsi yumusak ve anlayisli davraniyordu. Ve ailesinin tüm uyeleri de öyle. Bi baska gun onalra yemegi ben yapip servis ederken uyandim. Ruyamin manasi nedir acaba.tsk ederm

    YanıtlaSil


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Kendini evli görmek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.