Rüyada üzüm görmek ne demek

Rüyada üzüm görmek ne demek

insanoğlu rüyasında çok meyve ve sebze görüyor bunlar içinde en fazla görülen ve merak edilenlerden biri de üzüm.. rüyanızda üzüm gördünüz ve islami tabirini merak ediyorsunuz. işte geniş açıklamasıyla rüyada üzüm görmek;


ruyada uzum gormek ne demek,rüyada üzüm görmek ne demekDevamı olan toplu rızka, dostluk ve muhabbete, Mevsiminde görülen üzüm gelecek ucuzluğa ve bol geçime, mevsimi dışında görülen üzüm, vaktinden önce erişilecek hayra, Yerden bir salkım üzüm almak bir kadın tarafından toplu mala kavuşmaya, Siyah üzüm salkıımı üzüntü ve kedere, Beyaz ve tabii renkteki üzüm sırf hayır ve şifaya, Üzümün beyazı gündüze, siyahı geceye delalet eder.

Rüyada üzüm görülmesi gerçekten rüyaların en iyisidir. Rüyada üzüm görülmesi; mala, kısmete ve rızka işarettir. Bir kimse nin rüyasında üzüm salkımları görmesi; o kişinin kısmetinin açıklığına, rızkının bolluğuna dünya ve âhiret işlerinin de yolunda gittiğine yorumlanır. Rüyada üzüm görülmesi rengine ve cinsine göre de tabiri yapılır. Bir kimsenin rüyasında siyah üzüm görmesi; o kişinin saadet ve sağlığına, bir kimsenin rüyasında beyaz üzüm görmesi; o kimsenin mutlu ve huzurlu bir aile hayatının olduğuna delalet eder. Bir kimsenin rüyasında mevsimi dışında üzüm görmesi; o kimsenin bir sıkıntıya maruz kalacağına, kişinin rüyasında bir bağdan kendi eliyle üzüm topladığını görmesi; o kimsenin hayatı boyunca bütün arzu ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder. Borçlu bir kimsenin rüyasında üzüm sıkıp suyunu çıkardığını görmesi; o kimsenin borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, eğer hastası varsa şifa bulacağına, kişinin rüyasında üzüm suyu içtiğini görmesi; o kimsenin ömrünün uzun olacağına yorumlanır.Danyal (a.s.)'ın yorumuna göre: Rüyada üzüm görülmesi; hayra ve helal mala yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında vaktinde üzüm yediğini görmesi; o kimsenin bir kedere maruz kalacağına, kişinin rüyasında vakti dışında üzüm yediğini görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına, bir kimsenin rüyasında vaktinde beyaz üzüm yediğini görmesi; o kimsenin nimete kavuşacağına ve menfaat elde edeceğine delalet eder. Rüyanızda çavuş üzümü yediğinizi görmeniz; zorlanarak elinize mal geçeceğine, rüyanızda üzüm sıkarak suyunu içtiğinizi görmeniz; zalim bir devlet adamına yardım edeceğinize, rüyanızda bir asmada salkım halinde siyah üzüm görmeniz; eğer vaktinin dışında ise şiddetli yağmur yağacağına, eğer vaktinde ise nimete kavuşacağınıza, rüyanızda rengi nasıl olursa olsun kuru üzüm yediğinizi görmeniz; hayır ve berekete nail olacağınıza işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada üzüm görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.