Rüyada Kendini Çok Güzel Görmek

Rüyada Kendini Çok Güzel Görmek


Rüyada Güzel görünmek, kendi yüzünü çok güzel görmek, rüyada kendini güzel görmek, rüyada güzel olduğunu görmek, çok güzel olduğunu görmek


rüyada+kendini+çok+güzel+görmek
Bir başka rivayete göre de:
* Bir kimsenin rüyada yüzünü güzel görmesi, dünyada iyi halli oluşuna, müjde ve sevince işarettir. Yüzünü siyah görmesi, yanında hamile kadın bulunan kimse için, kız çocuğu ile müjdelenmesine işarettir. Yanında hamile kadın bulunmayan bir kimsenin rüyada yüzünün siyah olduğunu görmesi, o kimsenin asi ve günahkar bir kişi olduğuna işarettir. Rüyada yüz sarılığı, zillet ve kıskançlığa işarettir. Bazen de yüz sarılığı nifaktır. Bazen rüyada görülen yüz sarılığı, çok ibadet yapmayada işarettir. Bir kimsenin rüyada yüzünün siyah ve vücudunun beyaz olduğunu görmesi,o kimsenin içinin dişindan daha hayirli olmasına işarettir.Yüzünün beyaz ve vücudunun siyah olduğunu görmesi, o kimsenin dişinin içinden daha hayırlı olmasına işarettir.

Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Kendini Çok Güzel Görmek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.