Rüyada Hamile olduğunu Görmek

Rüyada Hamile olduğunu Görmek

Diğer Arama terimleri;
rüyada+hamile+olduğunu+görmekRüyada Hamile Kaldığını görmek,
Rüyada Hamile olmak,
Erkeğin Kendini Hamile Görmesi
Bekar kızın kendini hamile Görmesi,
Hamile olduğunu görmek,
Rüyada Hamile Kalmak,
Rüyada Hamilelik,
Rüyada Kendini hamile görmek ve doğrumak


Rüyada Hamile olduğunu Görmek;




Rüyada hamile olduğunu görmek; Ebu Said El-Vaize göre; rüyada bir kadının kendini hamile olduğunu görmesi mal,

Rüyada erkeğin kendisinin hamile olduğunu görmesi hüzün ve kederdir.
Rüya sahibi erkek veya kadın olsun, hamilelik görmek karnının büyüklüğü nispetinde mal ve dünya nimetlerine,

Rüyada küçük çocuğun kendisinin hamile olduğunu görmesi babası ile ve
küçük kızının hamile olduğunu görmesi de annesi ile yorumlanır.
Kirmanî söyle diyor: Rüyasında hamile olduğunu görenin malı artar.

Rüyada Karısının hamile olduğunu görmek, gören kişi dünya mallarından bir şey ister. Rüyada Hamilelik gerek erkek ve gerek kadın için her durumda hayırlıdır.

Hayvanlardan birinin hamile olduğunu görmek hayır ve menfaattir.(Rüyada hayvanın hamile olduğunu görmek, Rüyada gebe inek görmek, rüyada hamile koyun görmek, kedi köpek görmek)


Bir başka rivayete göre de: Rüyada hamile olduğunu gören kadının malının artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya,

Başka Rivayette;
Rüyada Erkeğin, kendisini hamile görmesi, insanlardan gizlediği ve ortaya çıkmasından korktuğu ağır bir üzüntü ve kedere işaret eder.
Hamilelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa ,

Rüyada hamile kadını görmek, üzüntü ve kedere ve gizli işlere işaret eder. Erkeklerin hamileliği, alim için ilminin fazlalığına, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacağı bir şeyi yapmasına işaret eder. Bazen de erkeğin hamileliği, onun üzüntü ve kedere düşmesine işaret eder.
Bazen de hamilelik, aşk ve muhabbete işaret eder. Bazen de rüya, erkekle kadın arasını bir yerde birleştiren kimseye yahut hastalığa ya da evine hırsız girmesine veya çaldığı bir şeyi sahibinden gizlemesine işaret eder.
Rüyada erkeğin hamileliği, kendisini iple helak etmesine işarettir. Bazen, o kimsenin yanında yabancı ölülerden sevdiği bir kimse defnedilir. Bazen de, mümkün olmayan şeylere yardim etmekle yalancı olur. Bazen, bozuk iman ve itikadını gizler.
Bekar kızın kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek uğursuzluk ve şiddete ,

Bazen de o kızın bulunduğu yerde hırsız ve yangın gibi meydana gelecek kötülüğe işaret eder. Bazen de o kıza cin dokunmasına veyahut kendisine münasip ve layık olmayan birisine nikahlanmasına ya da uzun müddet evde kalmasına işaret eder.
Rüyada Kısır kadının kendini hamile görmesi veya hayvanların erkeğinin hamileliği,(erkek hayvanı hamile görmek, hamile öküz görmek, hamile koç görmek,) senenin kıtlığına, hayrın azlığına, Hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder. Kısır kadının yahut erkek hayvanlardan birisinin bir hayvan doğurmasını görmesi, şer ve şiddetin gitmesine ve bir korku ve üzüntünün meydana çıkmasına delalet eder.
Bir kimse kendi hanımının hamile olduğunu görse (Rüyada hanımını hamile görmek, eşini hamile görmek, karısını hamile görmek) dünya metasından bir şey arzu etmesine işaret eder.


Kendisinin hamile olduğunu gören kimsenin mal ve dünyasındaki ziyadeliğe işaret eder.
Hamilelik, gerek kadın gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadın ve genç kızın kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine delalet eder.

Kuranda geçen kız isimleri kuranda geçen erkek isimleri atasözleri ve Deyimler sözlüğü

3 yorum:

  1. İstediğim bilgilere ulaştım teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Teyzem rüyasında hamile olarak görmüs teyzemde evli iki tane çocuğu var

    YanıtlaSil
  3. Rüyamda hamileydim doğuma gidiyodum kar ım cok büyüktü

    YanıtlaSil


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Hamile olduğunu Görmek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.