Rüyada Köpek kovalamasi manasi

Rüyada Köpek kovalamasi Neye işaret eder?

RÜYADA PEŞİNDEN KÖPEK KOVALAMASI ANLAMI

RÜYADA KÖPEK
rüyada+köpek+kovalaması+yakalaması+neye+işaret+eder
Rüyada Köpek Görmek, Rüyada Köpek Isırması, Rüyada Köpek Kovalaması, Rüyada Köpek Görmek Ne Demek, Rüyada Köpek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.


Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.

Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaata işarettir. Ev köpeği, düşmandır.

RÜYADA KÖPEK HAVLAMASI KÖPEK GİBİ HAVLAMAK
Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir.

Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayırlıdır.

Av köpeklerinin avdan döndüklerini veya şehre girdiklerini görmek, işsizliği işarettir.

RÜYADA KÖPEK OLDUĞUNU GÖRMEK
Bir kimse kendisinin köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C) o kimseye büyük bir ilim öğretim ve kibirlenmesinden dolayı, Allah elinden ilmini alır.

KÖPEK ETİ YEMEK
Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

Köpek bekçiye ve biat sahibi bir kimseye yorumlanır.

Köpekler güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcılarıdır.

Rüyada görülen köpek, zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır.

Bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, cibiliyetsiz bir adamdan hoşlanmayacağı bir söz işitir. Köpeğin sizden kaçtığını görmek, düşmanı yenmeye yorulur.

Köpeğin ağzından üstünüze bulaşan salya, hakkınızda çıkan sözlere üzülmektir. Siyah bir köpeğin uluması, hastalığı ifade eder.

RÜYADA KÖPEK ÖLDÜRMEK
Köpek öldürmek, düşmanı yenmeye işarettir.

Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delalet eder. Av köpeği beslen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur.

Rüyasında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karşı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir. Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allah'ın yasakladığı herşeyden el etek çekmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada bir köpeği keserek, onun etini yediğini gören kimse, düşmanından üstün olur, fakat eline haram mal geçer. Süs köpeği beslemek, eşiyle arasının iyi olmadığına işarettir.

Rüyasında bir süs köpeğini kucağında taşıdığını görmek, eşine ihanet ettiğine delalet eder. Rüyasında köpek sütü içtiğini görmek, azılı bir düşmanı olduğuna ve ondan çekindiğine delalet eder. Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek, kendisine yardım için bazı kişilerin başvuracağına işarettir.

22 yorum:

  1. Rüyamda beyaz büyük bir köpek gördüm beni kovalıyordu arkamı dönüp yerden toz toprak alıp ona atıyorum bir müddet duruyor sonra ben dönünce tekrar takip etmeye başlıyor. rüyada peşinden köpek gelmesi nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende böyle gördüm. Aynısı hatta.

      Sil
  2. rüyamda eşim ve ben arabada gidiyorüz ama 1 2 ki köpek bizi kövalıyor sanki arabaya gircek ama giremiyor ben eşime diyorum cok hıslı sur diyorum araba hızlanıyor iyice o andada uyanıyırum rüyamın anlamı ne acaba

    YanıtlaSil
  3. Rüyada köpek kovalaması olası düşmanlarınıza delalet ediyor olabilir doğrusunu Allah Bilir.
    Allah Hayretsin.

    YanıtlaSil
  4. rüyamda bi süeü köpek gördüm bana taş atıyolardı ve beni kovalıyordu siyah bi şey giymiş bişey gördüm onun arkasına saklandım ve köpekler bana sürekli taş atmaya başladılar neden ola biliri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin ananı sikecekler belli ki

      Sil
    2. Senin anani ben sikiyim orospu çocuğu edebilme konuş

      Sil
  5. rüyamda bir köpek beni ısırmaya çaılışırken köpeğin ağzını ellerimle yırtmaya çalışıyorum.. anlamı nedir ??

    YanıtlaSil
  6. ıssız bır yoldayken tanımadıgım bır erkekle yururken sarı bı kopek goruyorum ve kovalamaya baslıyorum bı yerden sonra ben kaçıyorum kopek benı kovalıyoo ve baska bı ortamda (baska bı ortamdan kastım restoran gıbı bı yer ) sarısın bı adam goruyorum bu adamın ben kovalayan kopek oldugunu bılıyorum ama asık oluyorum ...
    bunun anlamı ne ????

    YanıtlaSil
  7. Rüyamda gece 9 arkadaş ile yolda yürüyorduk eve gidiyorduk. Sonra yolun kasrşısına baktık bir kadın motorla geçiyor arkasına köpek sarılmış, ısırmak istiyor. kadın motoru durduruyor köpeği yere yatırıp dövüyor bu sırada biz koşmaya başlıyoruz köpek ayağa kalkıyor ve bizinm peşimizden koşuyor. hemen koşturup eve gidiyoruz ve bakıyorum evde birsürü ruh var.

    YanıtlaSil
  8. Rüyamda köpek durmadan peşimden geliyodu ama hiç bişe yapmıyodu sürekli ben nereye gidersem bulup peşimden geliyodu :S

    YanıtlaSil
  9. siz çok oyun oynamıssınız ve bende öye köpek gördüm

    YanıtlaSil
  10. rüyamda gökdelenlere çıkmış köpeklein bütün insanları ısırdığını gördüm.bir kaç saniye sonra bizim oturduğumuz gökdelene geliyorlardı.kapıyı zorladılar sonunda açmayı başardılar tam açarlarken uyandım.bu rüyanın anlamı nedir?

    YanıtlaSil
  11. HEPINIZ SALAKSINIZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah sende rüyanda geberip igdersin yaradana mevlam kabul etsin duamızı

      Sil
  12. Rüyamda iki arkadaşımla birlikte yolda yürüyoruz sonra 3-5 köpek çıkıyo karşımıza. Biz aldırış etmiyoruz saldırmasınlar diye ama bi arkadaşım kaçıyo.Kurtlar da onun peşinden gidiyo. Biz sonra arkadaşımızı aramaya başlıyoruz.Bu arada sürekli koca bi denizin etrafında gidip geliyoruz. Sonra bi mağaraya giriyoruz, arkadaşımız orda ve ona hiçbir şey olmamış. Biz kurtlarla konuşmaya başlıyoruz. Arkadaşımız kurtuluyo. Rüyanın en sonunda tertemiz bi denizin önünden hep birlikte yürüyoruz.(Rüyamın brz saçma olduğunu biliyorum):))

    YanıtlaSil
  13. Rüyamda 2 tane köpek arkamdan koşuyodu. bu neye dalalet eder ?

    YanıtlaSil
  14. Hihihi kopek kovalamasi tartistiginiz birisi varsa o sizin hakkinizda kötü planlari var demektir.

    YanıtlaSil
  15. benimde rüyamda arkadaşımla okul dönüyoruz wushu kıyafeti var ve eve geldik küçük bir kediyi sevecektik tam o sırada kedi bir anda ısırmaya kalkıştı sonra kaçtık elimde de eşya da var.komşumuz dışarıda bize tabakta kurabiye veriyor sonra köpek çıkıyor binamızında şifresi var dakikada bir 43 43 yazıp duruyom sonra şifre aklıma gelio binamızın gerçek şifresi c 4242 ama bende 4e 2 defa basıyorum sonra eşyaları bırakım bırakıp geliyorum arkadaşımda kurabiyeyi almış ağlıyarak dönüyor sonra köpek verdimenden çıkmaya çalışıyor sonra ben bisikletle gidiom arkadaşım ahsen koşuyor sonra köpek gidiyor eşyaları alarak eve giriyoruz annem kapıda en sevdiğim ayakkabıyı atıyor anneme atma diyiyorum sonra annem de tamam atmayalım ama baksana çok güzel 45 tana yeni ayakkabı aldım bide emine teyzen aldı dedi sonraatma dedim atmadı sonra uyandım acaba anlamı ne ki????????????????????????????????????????????????

    YanıtlaSil
  16. Rüyamda kısa uzun siyah bi köpek kardesim bi kız arkadaşım ve beni kovaliyordu bi yere sallanıyoduk ama kız arkadaşım köpektem korkmuyodu hatta kapidan bakiyordu köpek israrla saldirmaya çalışıyordu ve bo şeyler soyluyodu ısıricam felan sonra ben kosmaya basladim pesimden geldi tam isiricak tekme attim bi eve girdim uyandim anlamı ne ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir köpek tarafından tecavüze uğrayacaksınız

      Sil


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Köpek kovalamasi manasi" rüyasının tabiri sayfasındasınız.