Rüyada cadde görmek ne demek

Rüyada cadde görmek ne demek

rüyada+cadde+görmek+ne+demek

Rüyada Cadde Görmek - Rüyada Yol Görmek ne demek

Bir kimsenin rüyasında bir cadde üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin istikametinin doğru olduğuna ve herkes tarafından iyi bir insan olarak tanındığına delalet eder. Kişinin rüyasında bir cadde üzerinde yürürken önünün bir çıkmaz sokakla kesildiğini görmesi; o kimsenin bazı fırıldaklı işler çevirmeyi düşündüğüne, bir kimsenin rüyasında çıkmaz sokaktan çıkamayıp geri döndüğünü görmesi; düşündüklerini ve hayal ettiklerini uygulama safhasına koyamayacağına yorumlanır. Rüyanızda bir cadde üzerinde yürürken bir arkadaşınıza rastlayıp onunla kol kola yürüdüğünüzü görmeniz; bir iş dalında o kimse ile ortak olacağınıza, caddede tanımadığınız ve bilmediğiniz bir kimse ile herhangi bir iş konusunda tartıştığınızı görmeniz; kısa bir rahatsızlık geçirerek bir süre için işinize devanı edemeyeceğinize delalet eder.



rüyada+yol+görmek


İbn-i Sîrîn'în yorumuna göre: Rüyanızda geniş bir caddede yürüdüğünüzü görmeniz; iş arkadaşlarınız arasında iyi bir kimse olarak tanındığınıza, rüyanızda cadde üzerinde yürürken kaybolduğunuzu görmeniz; bir işten dolayı başınıza bir dert açılacağına işaretle yorumlanmaktadır.Rüyanızda bir caddede yürürken birdenbire caddenin daraldığını ve küçük bir dar sokağa dönüştüğünü görmeniz; ömrünüzün kısalığına, rüyanızda yürümekte olduğunuz caddenin birdenbire lüzumundan daha fazla aydınlandığını görmeniz; yerine getirmekte olduğunuz mâlî ve bedenî ibâdetlerinizin Allah tarafından kabul edildiğine delalet eder.


rüyada+cadde+görmek+anlamı

Bir kimsenin rüyasında iki tarafı ağaçlık bir cadde üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin büyüklerinden yardım görerek işlerini düzelteceğine, bir kimsenin bir caddede yürürken bir dostu ile karşılaştığını görmesi; rüya sahibi eğer bekâr ise evleneceğine, eğer evli ise bir çocuğunun olacağına yorumlanır. Rüyanızda bir caddede yürürken aniden karşınıza bir vasıtanın çıktığını ve ezilme tehlikesine maruz kaldığınızı görmeniz; eğer varsa sevgiliniz ile aranızın açılacağına, eğer görevli iseniz, âmiriniz ile tartışarak işinizi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağınıza delaletle tabir olunur.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada cadde görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.