Rüyada kabak görmek ne demek

Rüyada Kabak Görmek Ne demek

Rüyada kabak sebzesinin görülmesi çok çeşitli yorumlarla tabir edilir. sizde rüyanızda kabak gördüyseniz rüyanızın güvenilir islami imam nablusi tabiri burada;



rüyada+kabak+görmekMuhterem, saygıdeğer insana, insanlara iyi davranan yönetici, bilgin yahut doktora, Kabak hasta için şifa bulmaya, bir iyiliği başa kakmaya, birini azarlamaya, Kabak yemek berrak zihne, pırıltılı zekaya, Pişmiş kabak yemek, insanın yitirdiği mutluluğununn, itibarının, dini ve maddi dirliğinin geri gelmesine, Tarladan kabak toplamak sıhhat ve iyi geçime, Kabak bazen kedere, sıkıntılı hayata, Çiy kabak yemek tartışmaya, tatsız bir duruma, Sukabağı faydalı bir adama, güzel ve asil yaratılışlı kadına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çiçek.)

 Rüyada kabak görülmesi seyahatle yorumlanır. Rüyanızda sakız kabağı görmeniz; kara yolu ile, rüyanızda bal kabağı görmeniz; deniz yolu ile yolculuk yapacağınıza, rüyanızda kabak yediğinizi görmeniz; içinde bulunduğunuz senenin çok renkli ve faydalı geçeceğine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında pişmemiş bir kabak yediğini görmesi o kimsenin bir korkuya maruz kalacağına ve bir kişi ile tartışacağına kişinin rüyasında bir kabak tarlasında kabak topladığını görmesi; o kimsenin eğer hasta ise bu hastalığından kurtulacağına, kişinin rüyasında pişmiş bir kabak yediğini görmesi; o kimsenin yediği miktar nispetinde bir ilmi öğreneceğine ve dağınık olan şeyleri bir araya toplayacağına delalet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada kabak görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.