Rüyada süt sağmak ne demek

Rüyanızda memeli bir hayvandan süt mü sağdınız rüyada süt sağmanın islami tabiri

burada;



Süt sağan kimseyi görmek rızka, menfaate, yumuşak söze, güzel siyasete, salih kimseye, İnek sağan birini görmek, ücretle işçi tutan kimseye delalet eder. 



Eti yenen hayvanların sütünü sağmak rızka, ehil olanlar için insanları yönetecek bir konuma gelmeye, Kadının kendi sütünü sağması, onun malından eş ve çocuklarının istifade etmesine delalet eder.
rüyada+süt+sağmak+ne+demek
Rüyada koyun v.s. sağmak, güzel ilişkiye, yaltakçılığa, siyasete ve rızık temin etmeye işarettir. Tabirde sağılan hayvan muteber tutulur.Bir sığırı sağıp sütünü içtiğini görse, fakir ise zengin ve şerefi şanı yüce olur. Eğer zengin ise zenginliği artar. Deveyi sağdığını gören kimseye mal isabet eder. Kan sağdığını gören kimseye haram mal erişir.Sağmak, hile ve sihir gibi şeylerle de tabir edilir.Bir tüccar rüyada süt sağdığını görse, helal rızık ve kazanca erişir.Sağdığı memeden sütün aktığı miktar nispetince dünya kendisine meyleder.Deveyi sağıp sütünü içtiğini gören kimse, saliha bir kadınla evlenir. Evli ise bereketli bir erkek çocuğu dünyaya gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada süt sağmak ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.