Rüyada limon görmek ne demek


Rüyada Limon Görmek Ne demek

Rüyanızda limon gördünüz veyahut yediniz mi işte rüyanızın islami tabiri;



rüyada+limon+görmek+ne+demekMala, afiyetle tüketilen rızka yahut bir kimseyi bir işten dolayı kınamaya, Limon ağacı zararsız ama faydası da pek görülmeyen insana yahut zengin ve hayırhah olmakla birlikte görüş ve düşüncelerine fazla itibar edilmemesi gereken kadına delalet eder. ve rüyada limon görmek...
Rüyada limon görmek, kınamaya işarettir. Bundan dolayı bir kimseye rüyada bir insan bir limon verse, o insan o kimseyi kınar ve ayıplar. Eğer limon sarı ve rüya sahibi onu yerse, mala işarettir. Limonun yeşili tabirce sarışından hayırlıdır. Sarı olan her meyvenin tabiri böyledir.

Rüyada limon görülmesi işlerin karışıklığına işarettir. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyada limon görülmesi; hangi mevsimde olursa olsun renginin sarı olması nedeniyle hastalığa yorumlanır. Rüyada yeşil bir limon görülmesi ise; rüya sahibinin bir kedere maruz kalacağına delalet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada limon görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.