Rüyada Dabbetül arz görmek ne demek

Rüyada Dabbetül Arz Görmek ne demek
Bismillahirrahmanirrahim..
ben olsam rüyamda dabbetül arz görünce çok korkardım. Allah hayretsin acaba rüyanızın tabiri nedir bende merak ettim gelin birlikte okuyalım..



rüyada+dabbetül+arz+görmek
Bir kimsenin rüyasında Dabbetü'l-Arz'ın çıktığını görmesi; o kimsenin devlet başkanı adına haberleri ve olayları teftiş edip araştıracağına yorumlanır. Çünkü Dabbetü'1-Arz denilen hayvan habercidir. Özellikle bir kimsenin rüyasında bu hayvana sahip olduğunu ve bindiğini görmesi; o kimsenin habercilik konusunda uzman bir kimse olduğuna delalet eder. Bazen de rüyada bu hayvanın çıktığını görmek; rüya sahibinin iyiliği emredip kötülükten sakındırmasına, mü'minlerin zafer kazanacaklarına ve münafıkların da helak olacaklarına işaret şeklinde yorumlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Dabbetül arz görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.