Rüyada ibadet ettiğini görmek ne demek


Rüyada İbadet Ettiğini Görmek


rüyada namaz mı kıldınız kuran mı okudunuz yada başka bir çeşit ibadet mi ettiniz Allah hayretsin işte rüyada kendini ibadet ederken görmenin islami tabiri;

Bir kimsenin rüyasında her ne şekilde olursa olsun Allah'a ibâdet ettiğini görmesi; o kimsenin ergeç hayatta doğru yolu bularak saadete ve huzura kavuşacağına, dînî görevlerini yerine getirdiği takdirde âhirette de aziz olacağına delalet eder. Rüyanızda ibâdet edilmesi caiz olmayan bir şeye karşı ibâdet ettiğinizi görmeniz; işlerinizin ters gideceğine ve Allah'ın gazabına uğrayacağınıza, rüyanızda ibâdet edilmesi yasak edilmiş bir yerde ibâdet ettiğinizi görmeniz; birtakım münafıkların nifakına ve dedikodularına maruz kalarak manevî zararlara uğrayacağınıza yorumlanır. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında Allah'a tövbe ettiğini görmesi; o kimsenin mala, rızka ve evlâda nail olacağına, kişinin rüyasında Allah'a hamd ve şükür ettiğini görmesi; o kimsenin bol rızka ve nimete kavuşacağına işaret eder. İbâdet beş şekilde tabir edilir: Allah'a yaklaşmak, tarikata giriş, müjde, düşmana karşı Zafer ve kurtuluş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada ibadet ettiğini görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.