Rüyada Kâbe görmek ne demek


Rüyada Kâbe Görmek Ne Demek

Rüyanızda o mubarek mekanı kabeyi muazzamayı örtülü veya örtüsüz görmeniz çok güzel birşeydir. ve tabiri de hayra ve güzelliklere delalet eder. işte rüyanızın imam Nablusi ye göre tabiri;


Şerlerden sakınmaya, hayırlı amellere, evlenmeye, emniyet ve güvene, hacca gitmeye, Kur'an ve sünnete; kendisine uyularak hidayet bulunan salih ebeveyne, gerçek alim, evliya ve mürşide yahut cennete, Kabe de namaz kılmak yönetimden iyilik görmeye, düşmannın şerrinden emin olmaya, Kabe'ye bakmak esenlik ve huzura, Onun bir duvarının yıkıldığını görmek dini bir önderin vefatına, Kabe'yi adabına uygun olarak tavaf ettiğini görmek farz ibadetleri hakkıyla yerine getirmeye, sözünün gereğini yerine getirmeye, Kabe'de yanış ve uygunsuz bir iş yaptığını görmek sünnetlere aykırı hareket etmeye, Kabe'nin kendi evine yahut başka yere geldiğini görmek o ev ve yer için sürekli itibar, şeref ve devlete, Onun harap olduğunu görmek namazı terk etmeye yahut tadil-i erkana uymaksızın namaz kılmaya, Kabe'ye doğru yöneldiğini görmek din ve dünyasını ıslah ile hayra ve esenliğe ulaşmaya, Kabe bazen mevsimlere, kentin geniş sokak ve caddelerine, birliktelikleri hayır üzere olan topluluklara delalet eder. 


rüyada+kabe+görmek+ne+demek
Rüyada Kâbe’nin görülmesi devlet başkanı, devlet büyükleri, hâkim, evlenmek ve Kâbe’yi ziyaret etmekle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında Kabe'nin içinde namaz kıldığını görmesi, o kimsenin devlet büyüklerinden birisine yakın olacağına, düşmanlarından kurtulacağına, kişinin rüyasında Kabe'ye girdiğini görmesi; o kişinin bir devlet büyüğünün makamına gireceğine, kişinin rüyasın Kabe'den bir haber aldığını görmesi; o kimsenin devletten işine da bir haber alacağına yorumlanır. Rüyanızda Kâbe’nin duvarlarından birisinin yıkılmış olduğunu görmeniz; devlet büyüklerinden birisinin öleceğine, rüyanızda Kâbe’den bir şey çaldığını görmeniz; sizin haram bir işleyeceğinizi, rüyanızda Kâbe’ye doğru yürüdüğünüzü görmeniz; dini yönünüzün kuvvetli olduğuna delalet eder. Rüyanızda Kâbe’nin üstünde namaz kıldığınızı görmeniz; İslâm Dininden uzaklaştığınıza, rüyanızda Kâbe’yi çiğnediğinizi görmeniz; sünnete karşı tavır aldığınıza, rüyanızda gökten meleklerin yere inerek Kâbe’yi başka bir yere taşıdıklarını görmeniz; o beldede asayişin düzgün olacağına, rüyanızda Kâbe’nin pis olduğunu görmeniz; sizin farzları terk ettiğinize işaret eder. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında Hacer-i Esved'i mesh ettiğini görmesi; o kimsenin Hicaz halkından veya Hz. Peygamber (a.s.)'in neslinden bir zata uyacağına, yani onun izinden gideceğine yorumlanır.

Kuranda geçen kız isimleri kuranda geçen erkek isimleri atasözleri ve Deyimler sözlüğü

1 yorum:

  1. Rüyamda kabede peygamberimin uyuduğu kapıniñ önündeyim yanlız peygamberim yatmıyordu beni dinliyor ve ayak idi bende tövbe ettim affetsin beni rabbim dedim sonra kalbimden isteklerimi söyledim rabbimemede çok sevdiğimi söyledim beni duyduğunu söyledi içime öyle geldi ağladım hatalarımdan dolayı içime akıttım göz yaşlarımı beni görüpte üzülmesin diye sonra ayrıldım huzurundan

    YanıtlaSil


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada Kâbe görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.