Rüyada patates görmek ne demek

rüyada patates,patetes görmek,gormek,ne demek


Rüyanızda patates (patetes) gördüyseniz ve islami tabirini merak ediyorsanız işte 3 çeşit islami tabir;

1-Mal ve nimete, Birçok patates aldığını görmek bolluk ve bereketli geçecek bir yıla, Patateslerin bir kısmının çürük olduğunu görmek nimetin bin kısmının elden çıkmasına yahut şüpheli kazanca delalet eder.





2- Rüyada patates görmek veya yemek, mal ve berekete işarettir.Patateslerden bir kısmının çürümüş olduğunu görmek, haram mala işarettir.

3- Rüyanızda patates görmeniz; sizin bahtınızın açılacağı ve bol kısmetlerin ayaklarınızın dibine serileceğine, rüyanızda patates yediğinizi görmeniz; sevince ve gönül ferahlığına kavuşacağını: rüyanızda patates soyduğunuzu görmeniz; beklemekte olduğunuz haberin yolda gelmekte olduğuna yorumlanır. Rüyanızda patates kızarttığınızı görmeniz; içinde bulunduğunuz senenin bolluk ve bereket içinde geçeceğine, parasız kalmayacağını: rüyanızda patates sattığınızı görmeniz; bir miktar para veya eşya kaybına uğrayacağınıza, rüyanızda çürümüş patates görmeniz, haksız yere bir ahbabınızın kalbini kıracağınıza veya haram yollardan m| veya para elde edeceğinize işaret eder.


1 yorum:


Bunlarda ilginizi Çekebilir

Şu An bu blogda Rüya okuyan ve Yorum yazan çevrimiçi |

| Ziyaretcimiz var. Teşekkür Ederiz.

Rüyada görmek ne demek blog dini yani islami rüya tabirlerini kişinin rüyasının manası, rüyada çeşitli şeyler görmenin anlamı nı kolayca bulmanız için Diyadin rüya, rüya ihya gibi islami olduğu bilinen rüya yorumları sitelerinden alıntılanarak düzenlenmiştir. rüya tabiri blogu rüyalarınızın tabirinin birebir islami olduğunu veya rüya tabirinin kesin çıkacağını garanti etmez.Rüyalarınız hayır olsun © "Rüyada patates görmek ne demek" rüyasının tabiri sayfasındasınız.